Blir direktør i Møller Eiendom

28. september 2020

Mette Arntzen Bjerke trer ut av rollen som markedssjef og inn i rollen som konsept- og digitaliseringsdirektør.

Bjerke har jobbet som markedssjef i Møller Eiendom i snart 4 år og trer inn i ny rolle 1. oktober.2020 og vil med dette få plass i Møller Eiendoms ledergruppe.

Bjerke står blant annet bak bo-konseptet PiiR – Harbitz Torg som er et utleiekonsept for en godt voksen målgruppe. Hun har jobbet mye med kommersielle leietakere og konseptutvikling de siste årene og er nå klar for mer ansvar og nye arbeidsoppgaver som skal styrke Møller Eiendoms digitale standard, samt øke tilfanget av forretningsmuligheter for virksomheten som sikrer bedre kundeopplevelser.

  • Det blir nok å ta tak i fremover; fra å løfte vår digitale kompetanse til å skape en mer kundesentrisk virksomhet. Ikke minst, å videreføre det gode arbeidet som er gjort med PiiR i å utvikle og drifte flere spennende eiendomskonsepter! sier adm. direktør i Møller Eiendom Andreas Jul Røsjø.

Stillingen ble først utlyst internt og Røsjø er svært glad for å kunne informere om at Bjerke takket ja til den nye rollen.

  • Vi skal bruke de neste ukene godt på å planlegge for igangsettelse av nye initiativer, samtidig som vi skal finne en god overlapp ift. de oppgavene Mette i dag som markedssjef, tillegger Røsjø.

Bjerke takker for tilliten og gleder seg til veien videre som konsept- og digitaliseringsdirektør.

Bygg.no

Estate