Harbitzalléen 13-17 PiiR

53fasade

Møller Eiendom presenterer fremtidens boløsning , PiiR – Harbitz-Torg. Som leietaker på PiiR Harbitz velger du så mye mer enn en leilighet i riktig størrelse. Det handler om å velge en ny livsstil, et liv midt i smørøyet og som gir potensialer som ellers aldri er inkludert i et leieforhold. PiiR Harbitz er et hjem i vid forstand, det er tilgang til et sosialt naboskap og fellesskap hvor du har alt du trenger to trapper ned eller rett rundt hjørnet. Som beboer på PiiR Harbitz får du tilgang til en rekke fasiliteter som strekker seg utover det man normalt kan forvente av et leieforhold.

PiiR Harbitz er helt unikt for eiendomsbransjen. I lang tid har vi jobbet for å utvikle et konsept hvor vi gjennom utleie av leilighetene gir våre leietakere trygghet for at PiiR følges opp og videreutvikles til det beste for beboerene og nærmiljøet rundt.

Det er en livsform hvor du inviteres til å delta, bidra og være en aktiv del av fellesskapet – i den grad du selv ønsker det. Det er trygghet for at rammene rundt deg tar vare på dine behov og for hjelp når du trenger det. Det er omtanke for at du har en bolig med et interiør du kan leve med livet ut, fordi det er utviklet med tanke på at behov faktisk endres over tid.

PiiR ligger i Harbitzalleén 13 og 17.

Les mer om PiiR på moller-piir.no

Finn frem:

NØKKELINFO

Harbitzalléen 13-17 PiiR

Oslo

Norge

Eierandel

100%

Areal bygg (m²)

4,474

Areal tomt (m²)

KONTAKT

Karianne Karadas Robstad

Christine Moy