For våre leietakere

Møller Eiendom har ansvaret for drift og forvaltning av hele vår portefølje i Norge, Sverige og Baltikum.

N├©kler

Et godt drevet bygg er et godt bygg  

Ta godt vare på verdiene. Ta initiativ til forbedring. Vær nysgjerrig og interessert. Slik vil vi utvikle oss og eiendommene i riktig retning. 
 
Vi drifter våre egne bygg, så ofte vi kan. På den måten er vi sikre på at verdiene blir tatt godt vare på, og at nødvendige tiltak blir satt inn. Men ikke bare det. Siden vi har våre egne folk rundt på bygget, får vi også en mye bedre kontakt med de som vet hvor skoen trykker. 
 
Det er vel og bra med elektroniske skjemaer og forslagskasser, men ingenting kan erstatte direkte kontakt med brukerne av byggene. Ved å vise vår interesse for deres hverdag, får vi tilgang til informasjon vi ellers hadde måttet lete lenge etter. 
 

Driftsavdelingen følger opp

  • Våre leietakere
  • Eiendommens vedlikehold
  • Leietakers vedlikeholdsplikt
  • Alle lovpålagte krav innenfor bl.a. brann og internkontroll
  • Nødvendig tilsyn av tekniske anlegg
  • Rydding og renhold utvendig og innvendig
  • Snørydding, feiing, istapper, snø på tak, forsikring, etc

Digitalt vedlikeholdssystem

I vår driftsoppfølging benytter vi et web-basert system der vi har tilgjengelig alt av servicerapporter, tilstandsrapporter, tegninger, brann-dokumentasjon, FDV-dokumentasjon, bilder, etc. slik at dette lett kan finnes av både driftspersonell så vel som leietakere. I dette systemet rapporteres også periodisk tilsyn og vedlikehold gjennom våre sjekklister.

Vakttelefon
02875

FDV

Servicetorget

Tast inn ditt for- og etternavn, samt din e-post adresse for å logge inn, dersom vi ikke finner din bruker, blir du automatisk videresendt til et skjema for å registrere deg.

02

Grønn Byggallianse

Møller Eiendom er medlem i Grønn Byggallianse som er en sammenslutning av de fleste store eiendomsselskapene i Norge. Her kan vi få tilgang til kompetanse og nettverk for å lettere kunne implementere miljøarbeidet i vår eiendomsdrift.

M├©ller Eiendom_m├©nster 1080x1080 7_03

Kontakt oss i Drift

Ikke nøl med å ringe oss! Vi er der for deg.

Anwar Mahnin

Birgitte Kristiansen

Cathrine Gram

Erik Borgen

Ken Pedersen

Kenneth Bredesen

Kent Lövestedt

Kyrre Borgen

Marius Nilsen

Øyvind Hartveit

Vidar Rudolfsen

Volker-Michael Mika