M├©ller Eiendom_m├©nster 1080x1080 3_03

Balders plass er et bykompletteringsprosjekt  på Frogner i Oslo. Der det én gang lå en bensinstasjon, planlegger vi et lite boligbygg med mulig café, butikk eller galleri på gateplan.

Bygget og arealplanleggingen fullfører en gammel plan for området fra 1937, og den nye arkitekturen skal sømløst binde de ulike epokene rundt plassen sammen. Det nye prosjektet er tegnet av Einar Jarmund & Co.

De 6 leilighetene vil få høy standard, slik boliger på Frogner skal ha. Det er mange gode kvaliteter å lære av fra de beste funkistradisjonene, oppdatert til dagens krav og behag.

I tråd med vår arkitekturvisjon om ‘hundreårsarkitektur’ vil materialbruk, bærekraft og stedstilpasning prege både fasader og interiører på Balders plass. Det skylder vi fremtiden.
Samtidig jobber vi for å omforme plassen foran bygget til et møtested for strøkets beboere, med beplantning og møblering. Mens vi planlegger og regulerer prosjektet har vi leid ut stasjonen til fotogalleriet Shoot, som viser moderne kunstfoto på veggene.
SOMMER-1-LITEN-FIL-8998434
M├©ller Eiendom_m├©nster 1080x1080 3_03

Balders plass

Adresse: Balders gate 30

Arkitekt: Einar Jarmund og Co AS

Bolig: 6 leiligheter fra ca 120-150 kvm

Byggestart: 202X

Vil du vite mer?

Kontakt: