Samfunnsansvar med ny Medvind-avdeling

M├©ller Eiendom_m├©nster 1080x1080 4_02

Møller Eiendom har lenge arbeidet tett med Møller Medvind som leietaker, og nå tas samarbeidet et steg videre.

 

Medvind eiendomsservice, en ny avdeling i Møller Eiendom som skal sikre flere faste, fulle stillinger for utenforskapet.

TeodorOlving_080222_mollereiendom_-23

F.v. Jan Henriksson i Medvind eiendomsservice, Mari Førde, daglig leder i Møller Medvind og Andreas Jul Røsjø, administrerende direktør i Møller Eiendom.

Foto: Teodor Johan Olving

I samarbeid med NAV har Møller-konsernet utviklet Medvind-metoden, et tilbud der mennesker, ofte uten fullført skolegang, får mulighet til faste, fulle stillinger og solid arbeidserfaring. Ordningen har hittil handlet om bilpleie, men nå etablerer Møller Eiendom en ny Medvindsavdeling for eiendomsservice.

Rekruteringen til den nye avdelingen gjøres i tett samarbeid med Møller Medvind. Og de første ansatte kommer nettopp herfra.

I første omgang skal de nye medarbeidere bidra med den daglige driften på eiendommene våre i Møllergata, Arne Garborgs plass, Harbitz Torg og Møller Eiendom sitt hovedkontro i Bygdøy Allé. Jobben innebærer blant annet snømåking, vasking, rydding og generelt sørge for at eiendommene er hyggelige å komme til for alle.

Vi i Møller Eiendom jobber bevisst med inkludering og samfunnsansvar. Fra tidligere har vi bokonseptet PiiR, som tilbyr utleieboliger med høy grad av servicetilbud og fellesskap for sine beboere.

Med Medvind eiendomsservice tar vi samfunnsansvaret et steg videre og tilbyr fulle og faste stillinger til mennesker som ellers ikke har disse mulighetene.

TeodorOlving_080222_mollereiendom_-39

Jan Henriksson i Medvind eiendomsservice

Foto: Teodor Johan Olving

M├©ller Eiendom_m├©nster 1080x1080 2_02

-  Medvind eiendomsservice er et helt nytt konsept som vi skal forme og utvikle i tiden fremover

Øyvind Hartveit, driftsdirektør i Møller Eiendom

Møller Medvind startet opp på Alfaset i Oslo i 2018. Selskapet er et konkret bidrag for inkludering fra utenforskap i tett samarbeid med NAV. Selskapet har bidratt til å renvaske bilpleiebransjen, og et fagbrev i bilpleie høsten 2021, samt en ny lov som kriminaliserer kjøp av svarte bilpleietjenester. Så langt har 46 unge fått fulle, faste stillinger i Møller Medvind.

M├©ller Eiendom_m├©nster 1080x1080 3_03

Vil du vite mer?

Kontakt:

Øyvind Hartveit

Pressebilder
Les en ny historie: