Modern Activity Center, Gardermoen

M├©ller Eiendom_m├©nster 1080x1080 3_03

Å fly i vindtunnel er en unik opplevelse som nær sagt alle kan få være med på. Alt fra barnefamilier til bedriftsarrangementer og hotellgjester, fallskjermhoppere og de som driver med tunellflyging som konkurranseidrett vil kunne glede seg over dette høyteknologiske vidunderet.

Vi drives av djerve ambisjoner og utnytter vår finansielle styrke, erfaring og engasjement til å utvikle gode bygg og byområder. Dette er et «passion project», drevet frem av ansatte med en spektakulær idé, og heiet frem av eiere som våger å satse på prosjekter som skaper andre bokser og som er morsomme.

Vindtunnelen driftes av Modern Activity Center. Byggesaken gikk gjennom kommunen i rekordfart og Jessheims nye attraksjon er i full drift. Her kan du oppleve å fly på en luftstrøm (med hastighet opp mot 300 km/t) i trygge og kontrollerte omgivelser hvor vindhastigheten simuleres eksakt som opplevelsen for en fallskjermhopper i fritt fall.

Ullensaker er i sterk vekst, men trenger flere attraksjoner å tilby sine innbyggere og mange besøkende. De mange konferansehotellene i nærområdet kan nå se frem til å kunne tilby sine gjester en unik opplevelse.

Gardermoen er en ideell lokasjon for en ny vindtunnel, med kort avstand til hele det sentrale Østlandet, der det til sammen bor over 2 millioner mennesker og med et stort konferansemarked. Vindtunellflyving er dessuten en voksende idrett og leietakeren har ambisjoner om å arrangere både norske og internasjonale konkurranser som EM og VM. Anlegget er derfor planlagt med publikumsarealer.

Kan det stå en bildetekst her kanskje?
Kan det stå en bildetekst her kanskje?
Vindtunnel_1_less
M├©ller Eiendom_m├©nster 1080x1080 3_03

Modern Activity Center

Adresse: Balder allé 16, Gardermoen

Arkitekt: Nordic – Office of Architechture 

Entreprenør: Ø.M. Fjeld AS

Leverandør av vindtunellsystemetIndoor Skydiving Germany (ISG) 

Vil du vite mer?

Kontakt:

Bjørn Glemmestad

Pressebilder
Les en ny historie: