Luise Storch og Ea Lykke Syse

Vi styrker teamet med to nye kollegaer

25. september 2020

Møller Eiendom er i stadig vekst og nå ansetter vi to nye medarbeidere.

Både markedsavdelingen og utviklingsavdelingen får nye tilskudd i høst.

Ea Lykke Syse blir ny utleiesjef i markedsavdelingen og tar dermed over for Mette A. Bjerke som går over til å bli konsept- og digitaliseringsdirektør. Syse har tidligere jobbet som prosjektleder for utleie hos Mustad eiendom og har erfaring med både retail fra CC Vest og kontorutleie i granfossporteføljen.

Hvem er det egentlig som ikke jobber «fremoverlent og innovativt» med «fokus på bærekraft» i dag? Det er ikke så lett å skille klinten fra hveten i eiendomsbransjen i Norge, likevel er det noen som utpeker seg som spesielt villige til å tenke nytt. Jeg tror Møller Eiendom er en av disse. Ikke bare fordi de vant Årets beste byutvikler på Oslo Urban Arena nå i september, men også fordi de virkelig ser ut til å bry seg om å skape gode byrom der det er godt å være. Jeg gleder meg til å jobbe med utleie og bidra til at de som bor og jobber i og rundt Møllers bygg får det fint!

Ea Lykke Syse
Ea Lykke Syse

Luise Storch trer inn i rollen som eiendomsutvikler 1. oktober 2020. Storch kommer fra et vikariat hos A-LAB og har tidligere jobbet for både CODE og Dyrvik arkitekter. Nå ser hun frem til å lære mer om eiendom og forstå større deler av verdikjeden.

Luise Storch

Vi ønsker Ea og Louise velkommen og gleder oss til å utvide

Møller Eiendom-familien vår.