Vi utvider Solcelleparken i porteføljen vår

29. september 2021

Tirsdag 27. september var representanter fra kommunen, representanter fra Møller Eiendom, ledelsen i Møller Bil og ledelsen og eiere i Møller Mobility Group tilstede da vi offisielt åpnet det nye solcelleanlegget på Møller Bil Hvam. Solcelleanlegge, som er plassert på taket av bygget, produserer strøm til det 8700 kvm store anlegget. Som vil gjøre bygget mer eller mindre selvforsynt med strøm store deler av året.

– Det er veldig gøy å kunne offisielt åpne det nye anlegget. Vi går helt i front for en bærekraftig fremtid, sier daglig leder for Møller Bil Hvam Erik Gjellan.

224 solcellepaneler er installert på taket hos vår leietaker Møller Bil Hvam

Dette er den fjerde eiendommen i vår portefølje som får et slikt solcelleanlegg. Fra før har vi investert solcelleanlegg på Nokian i Leiraveien 17, Maske i Billittveien 6 og Møller Logistikk i Leiraveien 15.

Før året er omme håper vi å åpne tre anlegg til. Møller Bil i Bergen, Møller Bil i Trondheim og Coop sitt lager i Bergen skal alle få solcelleanlegg på eiendommene. Coop lageret på Lønningsflaten i Bergen er prosjektert til å bli en av vestlandets største anlegg.

Alle anlegg planlegges og gjennomføres i godt samarbeid med våre leietakere. Vår holdning til bærekraft er at vi skal hjelpe våre leietakere å lykkes i sin omstilling i et grønnere skiftet med å være proaktive og peke på konkrete muligheter.

Møller Eiendom har et miljømål om å bruke mindre innkjøpt energi i eiendommene våre, samt produsere en økende andel av energien vi benytter fra fornybare energikilder.