M├©ller Eiendom_m├©nster 1080x1080 3_03

Like ved Skøyen stasjon ligger ett av Oslos nyeste byutviklingsprosjekter. Der det før lå et lukket fabrikkanlegg, finner du nå et pulserende strøk, med boliger, butikker, barnehage og kontorarbeidsplasser, som vi kaller Harbitz Torg.

Dette er et av nabolagene i Skøyenstrategien og vårt prosjekt skal ta rollen som sentrum i denne utviklingen.

Harbitz torg

Det verneverdige laboratoriebygget er midtpunkt og historiebærer på torget. Mot Harbitzallèen ligger en vestvendt plass med gode solforhold, perfekt for uteservering og aktivitet. Selve Laboratoriebygget er blitt en attraktiv møteplass for de som jobber og bor i området.

Rundt torget og langs Harbitzallèen er det kommet flere forretninger som sammen med reetablering av trerekken vil bidra til å skape et hyggelig gatemiljø. Strøket rundt vil også være under betydelig utvikling i perioden fremover og det medfører et stort potensial for servicetilbudet.

Til sammen består boligområdet av over 300 leiligheter, hvorav 58 er utleieleiligheter. Den store kontorblokken huser nesten 1500 kontorplasser, med tilhørende sykkelgarasje, kantine og andre fasiliteter, samt stor takterrasser til bruk for alle som jobber her.

Det skjer i de beste nabolag. I den mest sentrale enden av Ullern bydel ligger Hoff og Abbediengen med sine veletablerte boligområder i rike grøntområder og med en avslappet atmosfære. Vårt mål er å videreføre disse kvalitetene og knytte Harbitz Torg tett sammen med områdene rundt, slik at flere kan få ta del i disse eksisterende verdiene, samtidig som det vi tilfører oppleves som et nyttig tilskudd i nabolaget.

IMG-0826-9762116--Foto_Sandra_Christensen_low
Laboratoriet Harbitz Mixed 21
Loppemarked markedsdag
Næringseiendom bilder av entre
M├©ller Eiendom_m├©nster 1080x1080 3_03
M├©ller Eiendom_m├©nster 1080x1080 3_03

Vil du vite mer?

Kontakt:

Les en ny historie: